ZONGULDAK / KOZLU - Kozlu Cengiz Topel Ortaokulu

NURİ BOZACIOĞLU - Okul Müdürü

Okul müdürümüz Nuri BOZACIOĞLU;  18 Haziran 1970 Zonguldak doğumludur. İlköğreniminin  ilk 4 yılını Kozlu Ebegümeci Köyü İlkokulu´nda okuyup Kozlu Attila İlkokulu´ndan mezun olmuştur. Ortaokul ve lise öğrenimini Kozlu Lisesinde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik bölümünde tamamlamıştır. Öğretmenliğe 7 Mayıs 1997 tarihinde Şanlıurfa ili Bozova ilçesi Kızlar Köyü İrme Mezrası  İrme İlkokulunda başlamıştır. Sırasıyla 1998- 2001 yılları arasında Kozlu Aşağıçayır Köyü İlkokulunda sınıf öğretmenliği, 2001-2007 yılları arasında Kozlu Kılıç İlkokulunda sınıf öğretmenliği, 2008-2010 yılları arasında Kozlu İlköğretim Okulu’nda müdür yardımcısı vekilliği, 2010-2014 yılları arası Zonguldak  Dilaver İlköğretim Okulu´nda okul müdürlüğü, 2014-2023 yılları arasında Kozlu  Atatürk İlkokulu müdürlüğü yapmıştır. 2023 Temmuz ayında okulumuz müdürlük görevine atanmıştır. Halen okulumuzdaki müdürlük görevini sürdürmektedir Okul müdürümüz evli ve biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.