Kozlu Cengiz Topel Ortaokulu

03722661996
Adres
İHSANİYE MAH. GİZEM SK. CENGİZ TOPEL İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO: 4 KOZLU / ZONGULDAK
Vizyon
Çağdaş eğitim teknolojilerini kullanarak her alanda istenilen amaçta başarılı öğrenciler yetiştirmek, eğitim bölgesinde lider okul olmaktır.
Misyon
Yaşadığı çağın gereksinimlerini yerine getiren, vatanını, milletini ve doğayı seven, sorgulayan, araştıran, düşünen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
Yabancı Dil
Okulumuzda 2019-2020 eğitim-öğretim yılında yabancı dil ağırlıklı hazırlık sınıfı uygulamasına geçilmiştir.
Ulaşım
Kozlu ilçe merkezinden okulumuzun bulunduğu İhsaniye Mahallesine minibüsler çalışmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında bulunmaktadır ve İhsaniye Mahallesine bağlı köylerden taşımalı ile öğrenci gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Kozlu İlçesi´nin İhsaniye Mahallesi. İhsaniye Deresi etrafına kurulmuş yerleşim yeri.
İL MERKEZİNE 10 KM İLÇE MERKEZİNE 3 KM