ZONGULDAK / KOZLU - Kozlu Cengiz Topel Ortaokulu

DOĞA AF(F)ET PROJEMİZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE TANITTIK

Cengiz Topel Ortaokulu  öğretmenleri  İpek Atıcı ve Gülay Belen Okul müdürü  Selma Gokdemir eşliğinde  proje olan öğrencilerle beraber Doğa Af(f)et e Twinning  projesini tanıtmak  amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur GÖK ve Şube  Müdürü  Osman MENTEŞE'yi makamlarında ziyaret ettiler. Bu ziyaret kapsamında Doğa Af(f)et projesinin öğrencilere  doğa için  farkindalik olusturdugunu bu amaca ulaşmak  icinde çeşitli  etkinliklar yaptıkları  anlatıldı. Proje kapsamında  hazırlamış  olduğumuz  2022 takvimini  öğrencilerimiz Elif BASANÇELEBİ ve Yusuf Berk ÖZSOY İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mansur GÖK'e ve Şube Müdürümüz Osman MENTEŞE'ye takdim ettiler.

Yayın: 30.12.2021 - Güncelleme: 17.01.2023 14:34 - Görüntülenme: 243

Etiketler :