Ock

öğretmen ve öğrencilerimiz güvenli internet sunumunda buluştu

Ock

velilerimize e güvenlik sunumu yapıldı

Ock

e güvenlikle ilgili ilgili öğrenci ve velilerimize sunum yapıldı

May

Okulumuz öğretmenlerinden İpek ATICI'nın yöneticiliğini yaptığı projenin son etkinliği kütüphane oluşturmak oldu. Digital Library projesinde oluşturduğumuz tüm kitapları Dijital Kütüphane oluşturduk.

May

Okulumuz öğretmenlerinden İpek ATICI'nın yöneticiliğini yaptığı Digital Library projesinde sona geldik.  Finalde geri dönüşüm haftasına uygun kitap oluşturduk.

Nis

Öğrencilerimiz Digital Library e twinning projesi kapsamında kitap yazmaya devam ediyor. Bu ay kendi hayal güçlerine dayalı kitap yazdılar.

Nis

Ülkelerin bayraklarını konu alan kitap oluşturduk.

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden İpek Atıcı'nın yürüttüğü projemizde öğrencilerimiz ilk kitaplarını oluşturdular.

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni İpek ATICI'nın ortağı olduğu projede Öğrencilerin yazdığı kitaplardan digital kütüphane oluşturmak amaçlandı.

Ock

Okulumuz Öğretmenlerinden İpek Atıcı'nın yürütücülüğünü yaptığı Letonya ve Romanya'dan okulların bulunduğu projede iletişime dair etkinlikler yapılmaktadır.

Ock

Projemizde her ay kitaplar okuyup etkinlikler yapıyoruz

Ock

Yazar söyleşilerimiz devam ediyor.

Ara

Cengiz Topel Ortaokulu  öğretmenleri  İpek Atıcı ve Gülay Belen Okul müdürü  Selma Gokdemir eşliğinde  proje olan öğrencilerle beraber Doğa Af(f)et e Twinning  projesini tanıtmak  amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur GÖK ve Şube  Müdürü  Osman MENTEŞE'yi makamlarında ziyaret ettiler.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden İpek Atıcı'nın yürütücülüğünde ki projemizde bu ay öğrencilerimiz iletişim sunusu hazırladılar.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden İpek Atıcı'nın yürütücülüğünü yaptığı projede Türkiye'den 10 farklı okul, Letonya'dan 1 okul Romanya'dan 2 okul Ürdün'den 1 okul bulunmaktadır.