May

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni İpek ATICI'nın rehberliğinde HAzırlanan öğrencilerimiz. Zonguldak'ta turnuvada dereceye girdiler.

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Gerçekleşecek Eğitimler

GÜVENLİ WEB- İNTERNET ETİĞİ

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden İpek Atıcı'nın yer alduğı projemiz aralık ayında başladı. Çocuklar atekrar yapmayı sevdirmeye amaçlayan projemiz  mart ayında sona erecektir.

Ock

Okulumuz Müdürü Osman Menteşe ve Okulumuz Sosyal Bİlgiler Öğretmeni İpek Atıcı Ocak AYında Proye BAşlamışlardır Projemizde  Romanya İtalya İspanya Bulgaristan Litvanya Gibi ülkerden Okullarında katıldığı projede  Bu yılki E twinnimg teması olan çevre konusu işlenecektir. Prjemiz Nisan da bitecektir.

Ock

Zonguldak Sahil Güvenlik Komutanlığından bir ekipOkulumuzu Ziyaret etti ve öğrencilerimize bilgilendirmede bulundu.

Ock

Okul müdürümüz Osman MENTEŞE Okul Müdür Yardımcımız İBrahim YILMAZ İngilize Öğretmeni Gülay BELEn ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni İpek atıcı'nın katılımı ile toplantı yapılmıştır. Okulumuzda e güvenlikle ilgili yapılacak çalışmlar ve e twinning projeleri ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Ock

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni İpek ATICI tarafından okulumuzda bulunan  tüm öğretmenlere, Halk Eğitim Müdrülüğünden gelen Gönüllü öğretmenlere Eğitimde Yeni yaklaşımlar semineri verilerek  ESEP tanıtıldı üyelikleri gerçekleştirildi.

Cengiz Topel Ortaokulu Bilim Fuarında Projelerini tanıttı

E GÜVENLİK SERTİFİLARIMIZ

e Güvenlik Afişimiz

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı  yayınladığı genelge ile sosyal medya (facebook, twitter, youtube, instagram vs) üzerinden öğrenci resimleri, öğrenci videoları başta olmak üzere yapılan paylaşımlara açıklık getirdi.

güvenli internet etkinliğ