konu dağılımları whatsap gruplarından paylaşılmıştır

TÜM ÖĞRENCİLERMİZE BAŞARILAR

Şbt

Okulumuz Sosyal Bilgier Öğretmeni İpek ATICI'nın kuruculuğunu yaptığı e Twinnin Projesi FARKINDAYIM 'ın kapasdamında gerçekleşen Sosyal Sorumluluk kampanyası okulumuzda büyük destek gördü.

Kahramanmaraş' ta depremden etkilenen öğrencilerin olduğu Baydemirli İlkokulu ve Kanuni Ortaokuluna  kitap, oyuncak ve kırtasiye yardımı yapıldı. Bu projede desteğini esirgemeyen okul aile birliği üyelerimize ve tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ufuk DEMİR koordinatörlüğünde devam eden DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ projesi Şubat ayı etkinliği olarak  Atasözleri ve deyimleri resimlendirme çalışması yaptılar. yapılan resimler duvar gazetemizde paylaşıldı.

Şbt

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni İpek ATICI 'nın kuruculuğunda  e Twinning Projesi FARKINDAYIM  başladı. 2 Azeri ortaklarla çalışmalara başlayan proje Değerler eğitimini konu almaktadır.

Şbt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ufuk DEMİR koordinatörlüğünde Dilimizin Zenginlikleri projesi devam etmektedir.   Bu ay proje kapsamında öğrencilerimiz  Atasözleri ve deyimleri konu alan duvar gazetesi hazırladılar.

Şbt

6 ŞUBA DEPREMLERİNDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ. BAZI ACILAR GEÇMİYOR.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Osman BOZKAN'ın 2023-2024 Yılı 2.Dönem Mesajı

Kas

Okulumuz sosyal Bilgiler İpek ATICI'nın Hakemliğinde okulumuzda Cumhuriyetin 100. Yılında Zeka Oyunları temalı Mangala turnuvası düzenlendi

Kas

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni İpek ATICI'nın rehberliğinde geçen yıl e Twinnimg kapsamında hazırladığı DOĞA AF(F)ET Projesi Cumhuriyetin 100. yılında kongrede afiş olarak hazırlanıp tanıtımı yapıldı.

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşe GÜLER rehberliğinde Okulumuz Çim Hokeyi Küçük kızlar takımı İlimizi Bölgemizde temsil etmeyi hak kazanmıştır. Yapılan Müsabakalarda rakiplerini eleyerek Bölge Şampiyonu olmuş ve okulumuzu ve ilimizi Muğla ilinde Türkiye Finallerinde temsil etmeye hak kazanmıştır. Emeği geçen tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni İpek ATICI'nın e TWİNNİNG OKULU olmak için  yapmış olduğu başvuru kabul edilmiştir. Öğretmenimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni İpek ATICI'nın Erasmus konsorsiyum üyeliğine yapmış olduğu başvuru kabul edilmiştir. Öğretmenimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni  İpek ATICI Koordinatörlüğünde gerçekleşen Ankara Gezisi güzel ve eğlenceli şekilde gerçekleşti. Gezide Okulumuz öğretmenleri Ufuk DEMİR, Ayşe GÜLER, Yasemin ARTAR, Serkan DANIŞ, Serdar ÇELİK'te öğrencilerimizin yanında bulundular.